tirsdag 11. desember 2012

Middelalderbyen Bergen

Vi fikk i oppgave å dra inn til byn for å ta bilder av middelalder byen Bergen. Disse bildene skulle vi bruke til å lage en forside til en turistbrosjyre. Brosjyren skulle være rettet mot ungdom, og her er mitt resultat:


Jeg valgte å bruke to bilder og sette de sammen til et. Bergen er en by fra middelalderen, og det er mye som forbindes med byen med tanke på det. Vi gikk til festningen og tok bilder, og dette er noe som har stått igjen fra middelalderen. Tok et av disse bildene sammen med et bilde fra bryggen som også er et av Bergens varemerker. Ville blande disse to for vise Bergen fra både det som har stått fra middelalderen og fra bryggen  som er bygget opp senere. 

Brukte forskjellige brushes for å få bildet til å se sammensatt ut på en litt tøff måte. Lagde også en logo jeg syntes kunne forbindes med middelaldersk stil. Tok også å lagde sprekker i muren for å vise at dette er ting fra gammelt av. Brukte så viskelær for å blende bildene enda bedre sammen. Det var også en måte for å få det til å se litt abstrakt ut, men at det samtidig går an å se at det er ting som representerer Bergen.

Forsiden skulle også appellere til ungdom, og derfor valgte jeg å gjøre det litt røffere.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar